Programmering

Alle prøvetakere fra MAXX er bygd opp med samme menystruktur og betjening, uansett om det er en enkel portabel eller vegghengt maskin eller en større stasjonær maskin med tilleggsfunksjoner. Er det en av basismaskinene, er spesialmenyene deaktivert men hovedoppsettet er det samme.

Du kjenner uansett igjen menystrukturen, en stor fordel om du har flere maskiner i drift. 


Flere språkvalg

Du kan velge mellom en rekke menyspråk, bl.a svensk og dansk. 


Enkel menystruktur

Du blar enkelt fram og tilbake i menyen med piltastene, kvittererer med enter og går tilbake med return. Enkelt og oversiktlig.


Norsk Quickguide

Last gjerne ned vår Norske quickguide, her finner du trinn-for-trinn beskrivelse om de vanligste innstillingene og programmeksemplene. Quickguiden finner du her: 


Opptil 12 programmuligheter

Du kan sette opp inntil 12 forskjellige programmer, f..eks om du skal bruke maskinen på flere steder, ønsker ett program for daglig drift og så et annet program pr. måned f.eks. Programmene kan fritt settes opp som du ønsker, også en blanding av tidsstyrte og mengdeproposrsjonal prøvetaking. 


Tilbakevirkende mulighet:

Om du ønsker at et program skal starte på nytt f.eks ved midnatt, men du først starter programmet kl. 10.00 regner maskinen automatisk ut hva som gjenstår av dagens program og tilpasser prøvetakingen heretter. 

Last ned: 

Menystruktur: